DOLAR
EURO
ALTIN
2.529,53

Avrasya Basın ve Yayın Birliği Marmara Bölge Başkalığı ve İstanbul şube Başkanlığı Kuruldu

20.11.2022
A-

AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ MARMARA BÖLGE BAŞKANLIĞI İSTANBUL ŞUBE BAŞKANLIĞI KURULDU

Avrasya Basın Yayın Birliği Genel Başkanı Araştırmacı Yazar Sayın Mustafa Durmuş, Başkan Vekili İş İnsanı Sayın Nursen Bilgili, Avrasya Basın Yayın Birliği Marmara Bölge Başkanı İş insanı Sayın Şenyurt Topal, Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul Şube Başkanı İş İnsanı ve Şenkaya haber imtiyaz sahibi Sayın Osman Şeker, İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Halk Ozanı Araştırmacı Yazar Sayın Ahmet Poyrazoğlu, İş İnsanı Sayın Rıfat İskenderoğlu, İş İnsanı Sayın Ayşen Tekin, İş İnsanı Sayın Abdullah Öztürk, Avukat Sayın Emrah Sığın, Gazeteci Yazar Sayın Adem Doğrul, Şenkaya Haber Editörü Emrah Boztaş, İstanbul Şube Başkanı Osman Şeker Bey’in ev sahipliğinde kahvaltı programında bir araya geldi.

Genel Başkan Mustafa Durmuş ve Genel Başkan Vekili Nursen Bilgili tarafından Bölge Başkanı Şenyurt Topal ve İstanbul Şube Başkanı Osman Şeker Bey’e Başkanlık belgeleri takdim edildi.

Avrasya Basın Yayın Birliği’ne çalışmalarında başarılar diliyoruz.

REKLAM ALANI
Avrasya Basın Yayın Birliği Genel Başkanlığı Resmi Web Sitesi. Tüm Hakları Saklıdır